Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

H Apple αρνείται να προσθέσει το Fortnite στο App Store μέχρι τη λήξη της νομικής διαδικασίας

*
Η Apple δήλωσε πως δεν θα προσθέσει το Fortnite στο App Store μέχρι να λήξει η δικαστική διαδικασία που εκκρεμεί με την Epic Games.

Η Epic Games απο την άλλη, πρόσφατα δήλωσε πως θα κάνει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου που δεν της δίνει δίκαιο στη μακροχρόνια διαφωνία της με την Apple σχετικά με το Fortnite Τα δικαστήρια ξεκίνησαν το 2020 επειδή η Epic Games προσπάθησε να παρακάμψει τις πληρωμές μέσω App Store για τα microtransactions του δημοφιλούς Battle Royale. H Apple απάντησε αφαιρώντας το παιχνίδι απο το App Store. Επιπλέον διέγραψε το developer account της Epic Games.

Αφού βγήκε η απόφαση υπέρ της Apple, ο CEO της Epic Games Tim Sweeney ζήτησε μέσω επιστολής απο την Apple να ενεργοποιήσει ξανά το developer account της Epic Games, υποσχόμενος να ακολουθήσει τις διαδικασίες που επιβάλλουν οι πλατφόρμες της.

Η μόνη δικαστική απόφαση που δικαιώνει την Epic Games είναι πως πλέον η Apple επιβάλλεται να επιτρέπει στους developers να βάζουν links τα οποία οδηγούν σε πληρωμές εκτός του App Store, απο τις οποίες η Apple δεν θα παίρνει κανένα μερίδιο. Η Apple αρνήθηκε να επαναφέρει το λογαριασμό της Epic Games μέχρι η δικαστική απόφαση να οριστικοποιηθεί και να μην υπάρχει δυνατότητα έφεσης. Την πληροφορία αυτή ανέβασε ο Tim Sweeney στο λογαριασμό του στο Twitter όπως θα δείτε παρακάτω.


H δίκη της έφεσης της Epic Games θα ξεκινήσει στις 12 Δεκεμβρίου του 2021, ενώ η Apple υποχρεούται να απαντήσει μέχρι τις 20 Ιανουαρίου του 2022. Απ ότι φαίνεται η κόντρα των δύο εταιρειών θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμη.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*